Overige workshops

Open atelier

Wil je een tekening afmaken? Zoek je inspiratie? Wil je gemaakt werk delen met anderen? Heb je vragen over het opzetten van een tekening? Zoek je suggestie voor het afmaken van een tekening? Is het lastig om thuis tijd vrij te maken om creatief bezig te zijn? Kom naar het inloop atelier.

Op deze ochtenden werkt iedereen aan een meegebracht creatief project.

Laat van te voren weten dat je komt en hoeveel ruimte je nodig hebt, dan kan ik daar rekening mee houden.

De kosten voor het open atelier zijn EUR 5,00 per persoon, inclusief koffie/thee. Online zijn deze workshops gratis.

Workshop gemengde technieken (mix media) in een boek.

De naam zegt het eigenlijk allemaal. Neem een oud leesboek (of een zelfgemaakt boek of een artjournal of een tekenboek) mee, dan gaan we daarin werken met verf, inkt, potlood, collage en andere media. We maken een mandala, gebruiken Zentangle patronen en gebruiken de tekst in het boek (boekselen). Zelf noem ik dit creatief spelen. Kosten voor de workshop zijn 15 euro per persoon. Voor 6 workshops betaal je 75 euro (strippenkaart). Dit is inclusief koffie/thee en materialen.

Gemstones tekenen – Gemstones tekenen op zwart papier

De nieuwe rage op internet: het tekenen van gemstones = sierstenen met (kleur)potlood, waarna je er met (Zentangle) patronen omheen tekent, zodat je jouw eigen sieraden op papier creëert.

Tijdens de workshop kun je gebruik maken van diverse soorten papier, merken/typen kleurpotloden, witte Gelly Rol pennen en fijnschrijvers van diverse dikte. Ook is het mogelijk om een eigen tekening mee te nemen om daar de gemstones in te tekenen.

De kosten voor deze workshop bedragen 15 euro per persoon. Dit is inclusief (gebruik) materiaal en koffie of thee.

Papier marmeren met acrylverf en scheerschuim

Tijdens deze workshop ga je papier (maximaal A4 formaat) voorzien van een verflaag, die je kunt gebruiken als achtergrond voor andere tekeningen. De kosten van deze workshop zijn 15 euro per persoon, inclusief koffie/thee en materiaal (A4 tekenpapier). Het is mogelijk om Zentangle-tiles te kleuren. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen maar wel op voorraad (55 cent voor een witte tile, 65 cent voor een witte zendala-tile).

(foto’s geplaatst met toestemming van de cursisten)