Overige workshops

Open atelier

Wil je een tekening afmaken? Zoek je inspiratie? Wil je gemaakt werk delen met anderen? Heb je vragen over het opzetten van een tekening? Zoek je suggestie voor het afmaken van een tekening? Is het lastig om thuis tijd vrij te maken om creatief bezig te zijn? Kom naar het inloop atelier.

Op deze ochtenden werkt iedereen aan een meegebracht creatief project.

Laat van te voren weten dat je komt en hoeveel ruimte je nodig hebt, dan kan ik daar rekening mee houden.

De kosten voor het open atelier zijn EUR 5,00 per persoon, inclusief koffie/thee. Online zijn deze workshops gratis.

Workshop gemengde technieken (mix media).

De naam zegt het eigenlijk allemaal. We gaan aan de slag met verf, inkt, potlood, pen, stof/draad, collagemateriaal en andere media. Dit kan op losse vellen papier (bij de workshop inbegrepen) of in een boek (oud leesboek, een zelfgemaakt boek, een artjournal of een tekenboek – zelf meenemen).

We maken een mandala, gebruiken Zentangle patronen en/of gebruiken de tekst in het boek (boekselen). Of…. Zelf noem ik dit creatief spelen. Kosten voor de workshop zijn 18 euro per persoon. Voor 6 workshops betaal je 90 euro (strippenkaart). Dit is inclusief koffie/thee en materialen.

Gemstones tekenen – Gemstones tekenen op zwart papier

Tijdens deze workshops leer je hoe je met behulp van kleurpotloden gemstones = sierstenen kunt tekenen op wit papier of op zwart papier. Daarna kun je er met een fineliner (Zentangle) patronen omheen tekenen, zodat je jouw eigen sieraden op papier creëert.

De kosten voor deze workshop bedragen 20 euro per persoon. Dit is inclusief (gebruik) tekenpapier, kleurpotloden, witte Gelly Rol pennen en fijnschrijvers van diverse dikte – en koffie of thee.

Papier marmeren met acrylverf en scheerschuim

Tijdens deze workshop ga je papier (maximaal A4 formaat) voorzien van een verflaag, die je kunt gebruiken als achtergrond voor andere tekeningen. De kosten van deze workshop zijn 20 euro per persoon, inclusief koffie/thee en materiaal (A4 tekenpapier). Het is mogelijk om Zentangle-tiles te kleuren. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen maar wel op voorraad (55 cent voor een witte tile, 65 cent voor een witte zendala-tile).

(foto’s geplaatst met toestemming van de cursisten)