Workshops

Al jaren geef ik mijn enthousiasme en creativiteit door aan familie en vrienden. In 2008 ben ik begonnen met het geven van workshops, iets wat ik nog steeds met veel plezier doe. Iedere keer ben ik weer verrast en blij als ik zie dat iedereen vanuit een gezamenlijk startpunt toch een heel eigen werkstuk maakt.

Sinds 2008 geef ik workshops mandala tekenen. Hierbij kun je denken aan o.a. Chakra mandala’s, Roosvensters en Keltische symbolen. Meer informatie over mijn mandala workshops vind je hier.

In 2011 heb ik kennis gemaakt met de ontspannen tekenmethode Zentangle ® en ben ik gecertificeerd docent (Certified Zentangle Teacher) geworden. Sindsdien geef ik met veel enthousiasme deze methode door in de Basis Workshop en in Zentangle geïnspireerde workshops. Meer hierover kun je hier vinden.

Workshops die niet onder deze 2 groepen vallen zijn onder andere het tekenen van Gemstones (kleurpotlood en pen-tekening) en het maken van een achtergrond (marmeren met scheerschuim). Of het Open Atelier, waarbij iedere deelnemer aan zijn/haar eigen werk verder gaat. Ook geef ik regelmatig een tekenweek in Frankrijk. Meer informatie over deze workshops vind je hier.

Mijn workshop geef ik het liefst in kleine groepen, zodat iedereen veel persoonlijke aandacht kan krijgen. Thuis geef ik workshop voor 2 tot 5 personen. Op locatie kunnen dit er eventueel meer zijn afhankelijk van de ruimte en de gewenste workshop.

En als je wilt weten wanneer een workshop wordt gegeven, kun je de agenda raadplegen. Mocht je keuze er niet bijstaan, of zou een andere datum je beter uitkomen? Laat het me weten, want misschien kan ik de agenda uitbreiden of aanpassen.

Thuis of op het werk

Samen creatief bezig zijn, is een leuke activiteit voor een vrijgezellen-, een vriendinnen- of familiedag. Je bent ontspannen bezig met het maken van je eigen tekening terwijl je tegelijkertijd een gezamenlijke belevenis deelt.

Naast het maken van een persoonlijk werkstuk kun je er ook voor kiezen om samen te werken. Zo kun je een mooi werkstuk maken om als cadeau weg te geven.

Aan het eind van de workshop neemt u een mooie herinnering mee naar huis.

Er is een heleboel mogelijk! Neem contact op om je wensen kenbaar te maken en de mogelijkheden te bespreken.